Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, August 26, 2010

...Berbuka Puasa Di Luar..Korang???...



wah! wah! wah! giler kuasa!!! errkkk..bukan giler kuasa.. giler sibuk hari nih!! dari pagi bersilat ngan dokumen tender.. big bos MC 2 hari.. hari nih lah nak submit tender.. hari jugak lah nak suh big bos sign.. mau x menggelupor...

ingat lepas bungkus tender.. lepas lah beban tender untuk ai.. tidak sama skali~ My lovely big bos A.K.A NG HENG TIEY.. lovely lah sangat!! suh ai pi submit tender kat PKNS... OMG!!! baru plan nak tulis n3..muahahaha.. nampak sgt niat terpesong~

dengan muka 20 sen.. terpaksa lah jugak pi submit tender kat PKNS PJ.. tapi bukan ai drive pon~ hahaha.. driver hantar.. ai cuma naik tingkat 3 jek pi hantar..hahaha.. bukan ai x mo pergi sendirik.. tapi kalo ai pergi sendirik.. jawab nye ai x balik2.. SESAT..muahahaha.. ai bukan reti jalan kat PJ nih... jalan kat Shah Alam pon x bape nak lulus..kekekeke

OMG lagi~ jauh tersasar dari tajuk~ okeh.. berbalik pada tajuk sebenar.. korang buka puasa kat mana hari nih.. big bos ai banjer bukak pose hari nih.. big bos ai cina.. tapi dia pon sibuk nak joint jugak!! tapi kalo dia x joint.. sapa nak bayar ye dak! hahaha

oleh kerana nih acara bukak puasa.. makan dia serah kan bulat pada ai untuk pilih tempat... dan ai dengan pisau tajam nye telah memilih satu restoran seafood yang best untuk dibelasah pada petang ini!! muahahaha... kejam x??? alaaa... bukan selalu kan~

kalo ikutkan big bos ai tuh.. dia nak makan CRAB!! maka nye ai orang kuat yang membantah!!! ai tak reti makan crab.. dengan bengang nye bis bos ai suh ai carik sendirik nak makan kat mana... muahahah..berhasil jugak bantahan ai... lalala.. happy skali dapat paw bos kan~

TAPI...(dan2 emo).. sedih jugak.. sebab hubby x dapat joint.. nanti dia buka pose ngan My anis jek.. masa ai keguguran hari tu hubby ai tolak semua kawan2 dia ajak buka pose.. sebab siankan ai kat rumah.. tapi hari nih.. ai plak gi berbuka kat luar.. sian hubby ai.. maapkan sayang yek abang.. NG bising sebab sayang x mo joint bukak pose... huhuhu.. katanya bukan dia yang puasa~ len kali sayang ajak abang k~

okehlah.. x mo EMO2 sini.. selamat berbuka untuk korang semua k~

sekian..

p/s: korang~ ai leh makan seafood x??? ke bulih makan ikan jek???

p/s: korang bukak pose kat mana hari nih???

8 comments:

Kancilbiru said...

takpa pasni hang blanja la pulak hubby makan..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ng, saya pun nak berbuka jugak!!! ahahahaha..kim salam kat ng. eh salam plak, kim hi..hahahahhaa

fairuz n nani said...

arini nak masak megi je sis..sedih x dengar..huhu..
pastu buat air bandung laici...~

aNiS tHe BumbleBee said...

i aritu, 3minggu je kut pantang kenmain.pestu makan jee..pasal doc ckp,xyah pantang2.entah ler.kihkih.

arini bukak posa mkn megi je.pasal smlm masak mcm nk patah pinggang.muahahaha!

|| NaFiRaa || said...

kancilbiru...
insyaAllah~ harap2 dapatlah banjer hubby makan sekali untuk bulan pose nih...

|| NaFiRaa || said...

elissmie...
meriahhhh!!! pompuan gi bukan pose 2 org jek.. tapi pompuan yg habis kan makanan.. muahahaha

|| NaFiRaa || said...

fairuz n nani...
masak megi jek~ nape x beli nasi kat bazar ramadhan??

|| NaFiRaa || said...

anis..
x berani lagi nak makan buah.. sebab kes turun darah hari tuh..huhuhu ais pon mme x sentuh lagi..

makan megi jek??? isk3.. tapi skali skala makan megi pon sodapkan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...