Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 13, 2013

...Alhamdulillah~ Tidak Mengecewakan...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu..
Moga ceria2 selalu macam ai k~ hehehe..
ceria lah sangat.. padahal terpaksa~ keh keh keh.

okehlaaa... bagi menceriakan hari sabtu yang suram nih.. kita layan lah gambar income nuffnang yang sangat glemer nih.

Tidak mengecewakan income dari nuffnang untuk blog Nafira ini.
lagi sikit dah nak boleh cash out nih.. hehehe..
Syukur Alhamdulillah~ 

3 BE senang menari2 kat blog ai nih..
sudikan lah klik iklan yang menari2 itu ek.. hehehe..
terima kasih~

terima kasih kepada Nuffnang dan Pengiklan sebab sudi jugak pilih blog ai nih untuk tempek iklan.

terima kasih jugak buat korang yang tak jemu2 datang ke blog Nafira ini.. sokongan dari korang amat lah di hargai.. Terima kasih semua.

Moga lepas nih lagi banyak BE yang sudi menari2 kat blog ai..amin~

sekian.. N3 tunjuk BE.. hehehe

p/s: pada yang belom dapat BE lagi.. jangan sedih2.. usaha tangga kejayaan!



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

Zura Zue said...

wow..best tue..bape lama nk dpt amount cm tue...

Nafira usof said...

Zura..
last cash out 31.12.12.. so 3 bulan lebih kumpul..hehehe

lizz said...

comel siap boleh menari2 be tu yer hehe...lagi sikit tu nanti boleh cash out....

Kakzakie said...

Lagi ligat dia menari lama laagilah baik buat blog Nafira. Tahniah:)

Tihara said...

alhamdulillah, congrats na :)

Tihara said...

milo da dumex utk anak2 na :)

ct cheery said...

wah..best kan dpt BE.tahniah dear..hehe

aLyNnZ said...

Seronoknyer..alynn belum ada rezeki lg utk dpt BE..rezeki2

Liza said...

Liza kena tunggu cecah tiga angka dulu baru cash out. agak2 lagi seploh thn cukup lah tu.Haha.

Papa Mifz said...

alhamdulillah...semoga berterusan murah rezeki yer...;)

Masya said...

banyaknya.. murah rezeki.. nuff pun baru berjinak2 bg kat saya juga hihihhihi

nea lopah said...

alhamdulillah....murah rezeki.

LYAfrina said...

lg rm1 leh cashout.. tp klo nak cashout, zura cashout la akhir bulan.. ly dpt tip ni dr blogger otai dulu.. alhamdulillah... mekekat moleh BE tu..kt blog lya plop suram lening.. tp x kisah la.. ada rezeki adalah..klo xdop xpela..bkn rezeki kt kan..

mama lieyna said...

Cepat income masuk zura.. bestnyee.. :-) tahniah..

izan mama mia said...

kagum ler akak dgn pencapaian blog nie..cepat jer kumpul nuff

MRS. K said...

wah.. masyuk ar die bulan ni

wahida said...

Alhamdulillah dear...tahniah...

aku punya pulak mmg dah boleh cash out dah, tapi biasalah, aku akan cash out hujung tahun nnt...bikin byk sikit...heheh...

Myra Jay said...

Tahniah Zura :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...