Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 24, 2013

...WW | Dah Beli..Yeaaahhh~ Korang??...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~
Salam Hari Rabu.
Layan WW lah haini.

KAMI sudah beli, tempah jer belom lagi.
ehehe.

korang dah beli?

sekian.. n3 WW


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

LiYa HaNiF :: said...

wah.... kami belum lagi.. kaler apa pun tk tahu le lagi... :)

Masya said...

beli baju raya ker?? x beli pun yg ikut tema lg.. ntah beli yg dah siap jer kot.. tp dah tempah jugak baju kira utk raya dan kerja lah tu hahahaha....

Munnafendy said...

dah...dah beli 2 pasang pastu MIL hadiahkan sepasang...hahaha semangat!

sueanna said...

kena beli awal dan tempah awal kan kalauuntuk raya, kalau tak nanti ada tempahan dah tak diterima

Tihara said...

akak tak beli lagi, nak beli yg ready made sudah,hehe

lizz said...

baju raya ek...saya belum lagi...

wahida said...

aku punya senang je nok...tak yah beli...sbb kain2 yg aku shopping kat bandung dulu tu duk ada je lagi...aku tempah yg tu jer...tema kami kali ni maroon..heheh...

dah hantar tailor dah sbb tailor aku tu tak nak org hantar lambat, dia tak nak terima dah...

ko pun cepat2 hantar tempah nok...

Sura Mohd said...

dah lamaa beli.tp x tempah2 lagi..huhuhu..

Fifi Nadhrah said...

baju raye ye?

Mooniqueen said...

memang kena beli cepat pun skrg.. raya awal bulan 8..takut bulan 6 taylor dah tak nak amek.. MQ tengok je la org pakai cantik2 sbb tgh pantang ;(

mamamyja said...

wah... besh nyer.. ija pon dah tempah.. tengah tunggu next month, siap... huhu

Daddy Ziyyad said...

baju raya??

wauuuu..awal nya...haha

nea lopah said...

tema apa nk bt pun tgh pikir2 lagi.

.:: Mrs Z ::. said...

baju raya ye zura?

bestnya dah nak raya..hehee
akak rasa nak beli siap je
sbb mengenangkan kenangan pahit baju raya tahun lepas..hehee..

izan mama mia said...

sbb jahit sendiri,..last minit pun sempat lagi..ehe

TeacherAzimah said...

wahhhhhdah beli baju raya! i tak beli lg ni huhu

mama ila said...

wahhh..pantas...hehehe..dah beli baju raya yer...

mama ila said...

wahhh..pantas...hehehe..dah beli baju raya yer...

mama ila said...

wahhh..pantas...hehehe..dah beli baju raya yer...

Myra Jay said...

Wahhhh!! baju raya..

Samala kita da beli, jahit je belum (tukang jahit my Mom)hehee

zarena heeney said...

wah dah beli baju raya
tak tahu lg nak bertema apa thn nie

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ni bukan wordless.. hehe.. ada ja word... kekeke..
baju raya ka? is xbli lagi neh~

Kakzakie said...

Kakak dah beli, dah gunting tinggal nak jahit je belum lagi. Ahad ni bolehlah kakak menjahit nampak gayanya...

~aYu~ said...

jelesnya dah shoppiing kain utk raya.. baru nak ajak hubby shopping bln dpn.. huhuh. tema apa warna raya ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...