Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, April 11, 2013

...Habuan Masing2...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam hari Khamis..

haini 2 big boss out station. so, ai jadik boss haini..muahahaha.. 
bos kecik adeee.. tapi jap lagi masing2 jadik biskut lah tuh.. kejap ade! lamaaaa x ade! hahahahahaha.

sebenarnye ade banyak bende nak share ngan korang.. tapi gambar x de lah plak. 
so, layan jer lah gambar 2 badik nih haini..

2 ekor bebear baru.. sorang 1..
papa kena paw dek anak2 dia.. sabar jer laah.

Kakak punye..
ikan & bear. kalo ikutkan, nak ganti bebear Delisha yang dah lunyai.
sekali dia pon mintak nak jugak.
nasib papa kata OK.. kalo x, memang x dapat ler..

Delisha punye..
My Delisha memang x leh berenggang ngan Bebear.
nak nyusu atau nak tido mesti kena gentel telinga bebear dia.. hahaha

yang bebear lama tuh dah bape kali dah mamanya jahit..
asik terkoyak jer.. dah lusuh agaknye kain dia.

sekian.. citer anak2

p/s: anak korang mesti ade bear jugak ke?


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

18 comments:

SYANI said...

Suka la budak2 ye dapat bebear baru..

lizz said...

ololo tomeyer bebear dierang....anak saya dia main kejap bebear tu lepas tu dia campak tah mera hala...sara kalo nak nyusu dia suka gentel pusat dier...dah jadi tabiat kelakar pun ader...

ainnoraini said...

anak kakain dh beso2. ..
Dulu2 pun suka mcm ni jugak...yg sulung suka pegang hujung bantal sambil isap nenen.,,

Masya said...

amir ada bantal busyuk upin ipin hahahaha .....

LiYa HaNiF :: said...

kalau qalesya dia tk leh berenggang ngan ucuk dia hehe

maszmadi said...

hehe cute, kalo anak masz tiap kali nyusu, dia cari tag jenama kat bear tu then masukkan jari dia dalam lubang tag. sampai susu abes... hehe

~aYu~ said...

kat umah mmg byk koleksi bear.. yg kakak kureng skit bear ni.. skrg ni si adik dah pandai kalau gi mana2 jumpa bear mesti dia merengek nak gak suh beli bear tu.. hishhhh

nazeef nazeem said...

amboiii besarnyer bear..nampak macam kecik..kalo macam ni mak budak pon suke ni..heheheeheh

mama lieyna said...

Bear n anak gegirl mmg tak dpt dipisahkan :-)

Anak2 akak pun ada gak bebear wlupun boy, tp takla bedempek cam delisha tu..hee..

wahida said...

comelnya dua2 bebear tu...

aku pulak rasa nak peluk...hahaha...

Atia Adina said...

atia ada bear kecik2 jer

aLyNnZ said...

Comelnyer bebear tuuu..budak peremouan mmg tak leh nak dipisahkan dgn bebear kan..

Anak alynn boy takder ler bebear..boboiboy ada haha..

Aine Ainun said...

byaknya bebear dia...=)

bdak2 mmg suka bear...

Papa Mifz said...

so pergi mana2 pun kenalah bawak bear2 tuh kan..??

LYAfrina said...

biasa setiap kanak-kanak pompuan msti akan ada paling kurang 1 bear kan...

Nafira usof said...

PM..
Kalo delisha memang kena bawak!
bawak sekor pon takpe.. janji ade~
pergi giant kat sek 18 pon kena bawak.. tapi tinggal lam kete lah.. hehehehe

GreenJade said...

hamoi22 selonoknye dpt kawan sorang sekor..gebus gedebus yuuuuu

Fifi Nadhrah said...

ufairah ade bebear.. banyak.. dari kecik sampai besar sizenye.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...