Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 3, 2013

...Kerana Diriku Begitu Berharga | Supplement...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
bersiaran lagi.. hehehe

lanjutan kes sakit vontot haitu.. terasa diri ini perlu di berikan makanan tambahan bagi mengekalkan kesihatan diri sendirik.. eh! tetiba terasa diri ini duta produk plak.. muahahhaha.

ai beli supplement ini..
terima kasih MummyChubby sebab review pasal Multivitamin ini. Baru 2 hari start makan. yang ai rasa perubahan adalah bila balik keje masih ade tenaga nak buat keje rumah plak.
Alhamdulillah.. harap2 membantu lah ai tambah tenaga.

Multivitamin nih ai beli kat guardian.. harga rm22.90. ade 30 biji dalam 1 botol tu.. stok sebulan lah kiranya.
ingat lepas nih ai nak beli kalsium plak.. ade sape2 nak bagi cadangan Kalsium brand ape yang OK dan murah bukan kedekut tapi nak save bajet..hahaha~ muehehehe

dah alang2 masuk guardian tuh.. ai pon intai2 lah supplement untuk anak2 sekali.
dorang kan suka mengepaw vitamin dgn dokter.. so, ai pon cadang2 nak beli vitamin yang betuk bintangStar tuh..

Multivitamin dan Vitamin C.
untuk 2 puteri ai tuh.. botol adalah kena sembunyi..
kalo tidakkkk.. x sampai seminggu habes 2 botol nih.
Yang Vitamin C tuh boleh kuatkan badan dari kena selsema.. kata adik promoter kat guardian tuh.. setakat nih My Anis memang suka.. Delisha dia makan jugak.. cuma kadang2 x abes.. dia pass kat kakak dia. hehehe

itu jer lah nak share petang nih..

sekian.. citer pasal vitamin

p/s: korang ade amik ape2 supplement x??



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

23 comments:

Sura Mohd said...

Kak sura amik Shaklee..macam2 vitamin ada..hehehe..

Kancilbiru said...

kak KB amik habbatussauda. ikut sunnah :)

nea lopah said...

Dh 3 series kena ambik supplement dik.

Daddy Ziyyad said...

saya sendiri on off makan vitamin..hahaha

Tihara said...

saya dah lama tak mamam bitamin.
memang kena sorok vit dari budak2 nanti dia buat macma makan gula2 :)

Anamarza Sue said...

sma la kalau vitamin budak2 ni kena sorok, kalau tak sekejap je habis

Fifi Nadhrah said...

fifi ambil shaklee kak.. tapi tak konsisten.. malas.. skrg tak ambil ape2 da..

Zura Zue said...

on off on off ambik supplement nie..hehe...tgk budget..

wahida said...

aku mkn EPO je nok...

Shay Suria said...

shay pom mkn hok ni jgk kakraa..sajo try..hehe.. skalo mkn EPO ngan ACE...kalsium pom keno jgk.

LiYa HaNiF :: said...

tu le kan.. umur dah gini mmg kene ambik vit.. :)

zarena heeney said...

ena minum bidadari jea

..::..aRe-Na..::.. said...

bagus tu zura,ana x ambik apa pon lagik vit...hehehe,tp utk airiel ngn aidid...mmg sama lah ngn vitamin yg zura bg kat anis tuh....mmg kena sorok..klu tdk p tgk dh tgl botol kosong jek hahahaaa....

ct cheery said...

akak sy penah beli kat ank dia benda alah ni, seminggu aje abis sebab dok angkut mkn mcm gula-gula..hahaha

Cinta Misteri said...

yaaa, kita wanita mmg kena ambil supplement. CiM makan primerose & vit.C

Aine Ainun said...

sgt lamaaaaaaaaaa da x mkn supplemen..=)

scot tu bgus utk anak-anak=)

mama lieyna said...

Kena pi cari gak ni, umur dh 3 series ni, harus la ambk supplement kan.. :-)

LYAfrina said...

huhu.. lya xde ambik apa2 pon skarang..
sebelum ni ada gak makan innershine & EPO.

Eliss Mie said...

skang ni akak mkn mcm2 supplement, maklumlah baru abes pantang. ni pun dh mls2 dah..hahahaha

lizz said...

saya x makan aper2 lagi...tapi ingat nak makan evening primrose

ct rahani said...

sy pun selalu lenguh2 badan.. kena cari supplement gak nampak gaya nih.. pil kalsium sy guna amway punya.. ok la so far..

~aYu~ said...

anak2 ayu pun amik vitamin scott tu. mmg kena sorok kalau tak sekali hadap dah 4 biji. hihi

aLyNnZ said...

Betul lar kan skrg ni mmg kena amik supplement tambahan kan..alynn hanya amik eve collagen..erm..tu secara keseluruhan utk muka..tuk bdn tak menyeluruh..kena amik gak nie..anak amik vitami c..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...