Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 8, 2013

...Pertama Kali Pakai Halfmoon Shawl...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin..
Hari ini enjin lambat panas. Mata ngantuk sebab tengok ABP.. tapi x abes jugak tengoknye.. lelap jer yang lebih..hehehehe.

Tahniah lah buat Shaheizy Sam atas kemenangan beliau..
rasanye layak kot dia menang kan~

Hari ini ai nak ucapankan tahniah jugak lah buat diri sendiri.. hhehehe.. atas kejayaan ai memakai halfmoon shawl pemberian daripada best friend ai.. Terima kasih wa.

Halfmoon Shawl itu..

Tudiaaaaa..
gambar blur dulu.. gojes ke tidaaakkkkk???
nampak x lengan baju sinsing sampai ke siku tuh??
itu menandakan betapa gigihnye ai CUBA nak pakai halfmoon shawl itu.
menjerit gak sekali.. muahaahhahahaha.

tadaaaaa...
muahahahahahahaha. akhirnye.. dapat jugak pakai..
kalo nak gi keje ai pakai halfmoon shawl nih.. jawabnye masuk halfday lah ai..
kaakakkakakakakaka.

semalam pakai.. sampaikan My Anis yang kat dalam kete.. turun balik..
pastu tanya.. "belom siap lagi ke Mama??" muahahahahahaha.
redho je lah anakku.. hahahaha.

pandangan sisi.. mungkin lepas nih ai kena belajar pakai halfmoon shawl nih dari Adik Na (adik ai) dia terer bab2 membelit2 tudung nih.. kah kah kah.

sekian.. n3 pakai Halfmoon shawl.

p/s: korang ade tips tak camner nak pakai halfmoon shawl nih??
ai nak cara yang senang n simple jer.. janji kemas.. kikikiki

ohw.. lupa plak.. sape2 yang berkenan ngan halfmoon shawl yang ai pakai tu.. or nak tempah sendiri design manik kat shawl or baju.. leh terjah ke blog best friend ai nih. pasti puas hati dengan hasil tangan beliau.. 

http://washura.blogspot.com/


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

27 comments:

nens cellection said...

hehe..comel2!..aku pon x reti nk pakai..tp comel half moon ni kan..
padan ngn bawal pah ceroohh..haha

TeacherAzimah said...

ooo halfmoon shawl ni kena pakai dgn inner yg ada awning keras tu jgk ya?
hihihi...sy surrender awal2 arr...huhu

Masya said...

canik.. suka sgt.. sekarang sy mmg minat halfmoon lg senang pakai hihihihi...

MRS. K said...

hehe comei comei.. kite de selai je halfmoon. ingat nak menambah selai dua lagi tapi smpai la tak beli2 lagi huhu

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantik ape zura pakai..
ok ler tu, kreatip guna awning keras kalo x suke mekap kat muka..heheh

sy suke pinkan kat belakang tu..
senang nk putar.. hehehe
so far, kite pun mmg suke shawl..
yelah, feeling muda sket wlpn dh meningkat usia.. hehehe

SYANI said...

Cantek..cantek...

mama lieyna said...

Lagi la tk reti pakai.. lawa je haa :-)

maszmadi said...

tabahnya kak ra melilit..... tahniah.. hehe

Cho Zila said...

akak main pakaijer. hantamler labu. sekali2 pakai seronok gak..

.:: Mrs Z ::. said...

cantik zura... tgk org pakai cantik tapi tak berani lagi nak pakai.. ^_^

lizz said...

cantik...gaya muslimah gitu...

Daddy Ziyyad said...

wife saya tak pernah pakai tudung style macam ni kot...hahaha

Aine Ainun said...

haahaa...saya lagi x pandai pakai shawl...=)

Sura Mohd said...

akak x pandai nak belit2 ni..penat bersinsing lengan tu berbaloi..cantik hasilnya!!

shark said...

cantik..;)walopun ibu2 macam kite tetap kene bergaya hehe ;)

::NureeN:: said...

kena bgn awal la yerr...
kang pakai x jd, tension plak hehehe

izan mama mia said...

lawa...lawa...lawa..hihi

nea lopah said...

cntik dan sesuai jer nmpak. Kalau saya sendiri pakai bukan half tapi muka ni rasa full moon. hahaha

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Khelasss... Marya pun baru order dgn kwn aritu fullmoon ni... preggy ni nak melawo je lah pulak! hehehe... Tak sampai lagi so tak tahu nak bg tips lagu mana dgn Zura.. hentam je lah nnt...hehehe... mcm sama lak pilihan warna kita ;))

Marya Yusof said...

sorry halfmoon, tulah asyik tgk fullmoon je...ehehehe :p

Papa Mifz said...

oh ini ke tudung halfmoon...

Myra Jay said...

Hheee, ok gak Zura pakai :)
Myra ada dapat hadiah shawl ni, tp smpai ke sudah tak menerai ;D

Eliss Mie said...

comel :) kak eliss ada jugak shawl org beri tapi x reti pakai :p

Izan Ishak said...

cantiklah zura pakai halfmoon. izan suka kalernya yg lembut tu...

zarena heeney said...

ena suka [ki tudung nie
sebab senang jea kot nk pki

GreenJade said...

comel comel (ambik ati ni ekekekek)

lawa lah kaler cekelat muda yer..i like

..::..aRe-Na..::.. said...

alaa..la chomeiiinya puan zura..klu ana pakai ntah apa jadik muahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...