Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Saturday, April 27, 2013

...Masih Ade Rezeki | Syukur...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Sabtu semua..
selamat berhujung minggu bagi yang dah berhujung minggu haini.
ai masih keje.. sampai kol 1.

bagi memeriahkan hari sabtu yang suram di dunia blogging nih. 
ai nak tulis citer pasal nuffnang~
eh! bukan je last week dah buat n3 nuffnang? kecoh ar~
yer yer.. last week dah buat.. tapi haini nak citer lain~
kikikiki.

semalam semua BE ai dah credited.. semua sekali u all~
tengok earning memang lah syok sebab ade panambahan.. tapi BE takde rasa cam kosongggg jer jiwa~ hahaha emo khen~

pastu ai redho jer lah~
mungkin rezeki untuk Nafiraa blog akan datang balik jap lagi.
tak semua orang yg bertuah dapat BE selalu kan~

pastu pagi tadi.. lepas bukak blog, terus bukak nuffnang website.
saja lah nak tengok unique visitor (UV) semalam.
pastu klik bahagian earning~ SEKALI!!!
Wallahhhh!!*sambil goyang inul.

ade BE baru u!! happyyyyy!!

yeaaaahhhhh..
BE dari Hotlink. seronoknyeeee~
ade 1 BE pon jadiklaaaaa.. janji ade~
terus hati berbunga riang~ 

okeh~ itu jer nak citer.
dapat BE baru..hehehehehe. 
syukurrr.. masih ade rezeki untuk Nafiraa Blog~

Terima kasih buat Nuffnang dan  semua pengiklan yang sudi tempek iklan dorang kat blog ini. Terima kasih jugak buat semua yang x jemu2 membaca celoteh ai kat sini.
sayanggg korang sume~

sekian.. n3 tunjuk BE nan seketol~


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

13 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Best.. Me sebenarnye xtau BE tu ape.. Sadiskan.. Huhuhu nak pi kaji ape benda

zarena heeney said...

hehehhehehe sama la kita :D

Kakzakie said...

Rezeki berblog kadang dtg tanpa diduga Zura. Syukur BE baru dah menepek..

Huda said...

tahniah zura :) best2!

..::..aRe-Na..::.. said...

Waaaa...zuraaa...behnyerrr...masyukkkkkkkk...
Hurmmm..bbunga2 sguhh la yerrrr hihihiii..

mama ila said...

wahh..masyuukkk..rezeki..alhamdulillah =)

Aishah Jahirah said...

tahniah2....masyuk...rezeki berblog...nk gak BE baru...heheeh

nea lopah said...

tahniah...mmg masyuk lah kan??hehehe

Cho Zila said...

alahai akak sekarangni susah payah nak dapat yerk... bagi tauler rahsianyer...

~aYu~ said...

bestnya.. xpenah dapat pun.. dit nuffnang pun cipot je.

lizz said...

waa best2...nak jugak...

Norlizayati Othman said...

Wah.. best2..liza nk jugak..

Fifi Nadhrah said...

fifi tak pernah dapat BE.. tak tau bende tu bende ape.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...