Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, April 16, 2013

...Mengadap Resit2 Big Boss...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Selasa..
BZ sket haini sebab big boss terperap kat Opis jer pagi nih.. hahaha.
Kalo big boss ade kena RAJIN.. hahahaha.

Oleh kerana angin Rajin datang menderu2.. ai dengan penuh semangat nak clearkan Big boss punye claim.. Kalo angin rajin x merasuk jangan harap ai nak sentuh resit2 claim nih.. boleh stress okeh.. bergulung2!! bukan sikit tau!

Tudiaaaaa... resit2 yang keluar tuh hanya untuk bulan Jan 2013 yer.. lagi 3 bulan duk dalam folder tuh.. ye ye.. bulan Jan baru nak start tempek.. muhahahahaha.
kalo korang perasan.. folder plastik tuh dah koyak.. x mampu lagi nak menampung resit2 yang ai sumbat lam folder tuh..

yang kertas kaler biru tuh adalah divider.. nak asingkan resit ikut bulan.. muahahaha.
punye lah femalas nak buat claim big boss.. Big boss ai tuh dia tak berani nak push2 pasal claim dia nih.. sebab dia tau ai kena cover banyak keje lain lagi.. kalo ai duk tempek claim dia nih.. memang konfem keje lain x jalan dah.. dia lagi sanggup makan hati tengok resit claim dia jadik pekasam.. hahahahaha

Nak mintak tolong orang lain tempek kan resit nih, ai tak bape berkenan plak.. sudahnye ai  jugak stress time nak key in nanti.. sebab cara orang lain tak sama ngan cara ai wat keje..
takpe lahh.. ai rela lagi tempek sendirik.. hehehe.. banyak cekadak btol!

Jom kita menempek~ jom kita menempek!
Nyanyi ala2 lagu jom mengudi gittu!

sekian.. kesah orang bzlah sangat!

p/s: sape rajin nak tolong ai tempek2 claim?? nanti ai banjer makan roti canai!!! 

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

27 comments:

ainnoraini said...

baik2 kira claim bos tu tau...
Nnt terkurang la plk rm nye tuu...

Sidratul Muntaha said...

mmg ptut la boss ko gerun dgn ko
kujat mak ckp dgn ko kat tepon
opocot kau!

Tihara said...

meh sini nak tulon, heheh :)

Eliss Mie said...

meh nak tempekkan :p ada komisyen tak?

~aYu~ said...

wah.. mmg sgt la bz nampaknya... hahaha.. selamat menepek resit-resit tu..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah peninnya.. uhuuu~
is mang gelong sket dengan angka2 ni (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah peninnya.. uhuuu~
is mang gelong sket dengan angka2 ni (^___^)

Salina@IbuAqil said...

Alololo!!
Rajinnya dia.. :D

- G C - said...

bulan januari baru nak buat claim, bila tahun boleh dpt tu? hihihi

Atia Adina said...

dari bulan 1 ...ni dah bulan 4, lama betul tu ... sib baik tak ilang tulisan kat resit tu ... hehehe

nea lopah said...

Tak apa..bnyk pun org expert yg setel kan kejap jer. hehe

Kakzakie said...

Ohoo... jauh bolelah offer siapa boleh tolong dapat roti canai, kalau tetiba kakak ada depan pintu office Fira macam mana haha....

Cho Zila said...

kita tak bosni terpaksa menempek sendiri... marilah mari kita menempek...

εïзmummyHazaεïз said...

alamak.. tiba2 rindu keje office.. huwaaaa

maszmadi said...

humangaih, manyaknyer kak ra..... kalu nak tolong tengok kak ra tempek, dapat belanja roti canai x?... hehe

aLyNnZ said...

Hadoiaiii...alyn nengok pun fenin..alynn tolong nengok jer lar hihi..

TeacherAzimah said...

Perghhhh kayo big boss bila claim ni semua dah clear.

Aine Ainun said...

aduhai...tgk jaa da pening...=)))

Jemah Menjemah said...

mehhh geng jemah dtg tolong. ekejap je settle tuew.

♥ geng jemah follow sini

izan mama mia said...

wah byk kerja tuu..kalau dekat leh tolon..hihi

Papa Mifz said...

tempek jangan tak tempek...;)

mama lieyna said...

Bab claim ni boleh fenin :-)

::NureeN:: said...

bab wat claim paling x suka.. nak kena attach resit bagai huhu

Zura Zue said...

pening woo nk ngadap resit yg berlambak..

lizz said...

hamboi siap nyanyi lagi sambil menempek yek...baru la seronok yer dak...

umi alya said...

dpt komisen tak?

Fifi Nadhrah said...

banyaknye resit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...