Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 5, 2013

...Fantastik Friday | Bersama-sama...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat.
Moga kita semua di Rahmati OlehNYA.

Hari ini nak abadikan gambar 2 badik ngah makan megi.
hehehe.. di request oleh mereka untuk masak megi.. masa tu My Delisha still x bape sihat. so, mamanye pon masak lah megi cup, dengan harapan berselera lah delisha makan.

Tudiaaaa... semangat bukan??
cuba kalo suh makan nasi.. macam2 alasan dia bagi.

kemain luas nganga mulut.
kalo nak suap nasi.. bukak tak bukak jer mulut tu haaaa..

Kakak: kakak suap adik plak.
Adik: aaaauuummmmm.

Adik : Mama nak??

masa nih Delisha tak makan banyak pon.. selera x de sebab demam.
2 3 hari nih pon Selera makan delisha masih kurang.. semua makanan yang di beri dia cakap tak nak~ harap2 dah makan vitamin -vitamin, kembali lah selera makan dia.

sekian..kisah 2 badik makan megi.

p/s: anak korang suka makan megi x? x bape elok makan megi kan! sesekali boleh laaa.



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

22 comments:

Masya said...

DULU PERNAH ANAK SUKA SGT MAKAN MAGGIE GORENG SEDAPP.. DAH MUAK AGAKNYA SEKARANG X MINTAK LG... TP YG DLM CUP NI JGN MULAKAN.. KANG MAU BEREBUT DGN DIA...

TeacherAzimah said...

Ya btl sesekali blh lar. S pun hanya bg megi kat anak masa diorang tak sihatak lal mkn tu. sbb doc kata janji diorang mkn...ada tenaga.

iela said...

pernah jugak bagi anak makan megi tapi dorang tak pandai makan kot..tolak tolak je megi..takpelah mama yang kenyang hahah...

nens cellection said...

fuhh..sedappnyerr megi..aku kalo masok megi nk sungguh2..telor ade br best..kekeke..kalo jenis rendam air ni..bila duk jabat je..hehe

Cho Zila said...

alamak kesiannyer tak nak makan.. anak akak demam kuat makan rasa semangat sikit.. kalau tak nak makan kitapiun rasa lemah tengok...
maggi memang orang kata tak berapa elok..tapi ingat lak kat kawan akak yang dah ada phdtu anak dia suka makan meggi kita kata tak elok .. dia kata orang taiwan, korea dan jepun dan cina gak jenis makan mi keringni cerdik2 belaka... ada gak betoinyerkan..

lizz said...

anak saya suka makan mertabak meggi...saya bagi jarang2 jer maggi ni

mungkin demam kot tak selera makan..nanti ok la tu...

Tihara said...

sekali sekala takpe, bubuh sayur ada khasiat sikit :)

SYANI said...

MAGGI!!!! Sedapnya..

Eliss Mie said...

nuha pun sesekali bg gak dia makan megi tapi megi biasa jer bukan dlm cup ni.

mamapp said...

berselera budak2 ni makan.. meggie apa tuh? cam meggie kari ajer..

mama lieyna said...

Jarang s3kali mkan megi, anak pun ngendeng nak mkn time makayah makan je..

~aYu~ said...

anak2 ayu kalau dapat maggi in cup ni mmg laju je makan.. sedap bebeno gayanya.. kalau gi tido hotel mmg hubby beli megi cup ni. tau dah kalau dorg pas mandi kolam ke sure lapar..

wahida said...

anak aku pun suka megi, tapi tak kasi mkn selalu, nak2 kalau nak dekat exam, mmg tak la jwbnya anak aku nak merasa megi...sesekali boleh la...

LiYa HaNiF :: said...

betul tu zura.. kalau sesekali mmg ok lah.. tp bila dpt makan mmg selera hehe

Papa Mifz said...

setakat nih Mifz masih tak makan maggi lagi...:)

nea lopah said...

pernah bagi tapi ambik mee jer, perencah tak kasi. sekali sekala tk apa. Kita yg bkerja ni ada masa sgt2 sibuk...desakan masa dan keadaan. Tapi jgn selalu lah kan.

izan mama mia said...

wah megi,..mia pun asyik minta nak mkn megi jer..selera org demam

Marya Yusof said...

As salam Zura,

Dulu masa mula2 smp Peru ni Iman sukalah makan meggie, yelah dok dlm bilik hotel tak tahu nk masak apa...masak meggi jelah yg mampu...hikhik... tp skrg ni die tak mo dah... muak agaknye...kalau masak spaghetti sukalah dia! :D

Cepat sihat ye Delisha...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

aLyNnZ said...

Alahai elok jer 2 beradik nie..anak alin mkn maggi gak kalau alin buat sure dia ngecek gak..haha

Myra Jay said...

Sweetnya mereka berdua ni... ;)

Sesekali tak pa ;)

zarena heeney said...

mkn manggi cup nie dulu masa duk asrama jea hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...