Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, April 15, 2013

...Jumpe Geng Blogger...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Isnin..
haini enjin lambat sket panas.. biasalah.. hari Isnin khennn~

okeh.. haini nak citer xtvt dating ai ngan geng blogger.
jumpe kat Giant seksyen 13 (stadium)

Sabtu Malam haitu.. dalam kol 9 malam Ayu call cakap dah OTW.. Kami pon siap2 dan gerak ke Giant.. elok lagi sikit nak sampai.. ai baru perasan hp x bawa.. ohh dam!! cepat2 my hubby patah balik ke rumah.. risau kot2 Ayu call cakap dia dah sampai.. 
sampai rumah.. tengok Hp belom ade call.. syukur..

terus gerak ke Giant balik.. sampai Giant sempat jugak lah melayan anak2 main kat playground kat dalam giant tuh..

semantara menunggu.. suka lah budak2 tuh dapat naik menan tuh.. free plak tuh.. tak yah bising2 mintak syiling ngan mama.. keh keh keh.

kakak mengajar adik buat PEACE..
ahaks.

x lama pon menunggu.. Ayu call cakap dia dah sampai..

Me n Ayu..
amacam?? gojes ke tidak Kami??

tujuan utama kami jumpa adalah untuk sesi pemberian hadiah.. tu~ nampak x kat tangan ai sarat tuh?? haaaaa.. hadiah kemenangan ai masa joint contest kat blog Ayu dan seekor ayam bakar yang ai oder dari Ayu.

dapat lah laga2 pipi ngan beliau.. dah lama dah kenal kat blog n FB.. baru haitu ade rezeki nak laga2 pipi.. hehehe..

jumpe pon sekejap jer.. dah malam kan.. sian anak2 nak tido..
dak Ara pon dah moyok jer.. ngantuk..

bye2 untie Ayu.. Bye2 Ara..
jumpe lagi nanti yer..

haaa.. ini lah dia hadiah kemenangan ai.
terliur ke tidakkkkkk???
ade beberapa pilihan hadiah sebenarnya.. tapi ai pilih untuk merasa air tangan kawan ku ini.. memang sedap okeh! walaupon ngah diet.. ai tetap curik2 cubit kek ini.. mana tahan okeh!!

ini plak ayam bakar yang ai oder dari ayu..
RM20.00 seekor.. pon sedap jugak okeh!!
cer tengok gambar tuh kalo x caya.. 2 peha n 2 kepak hilang sudahhhh..
2 peha ayam tuh habes ke my Delisha jer tau.. punye lah sedap~

nasib lah sempat jugak snap gambar.. hehehe.
1 hari makan jer tau! petang tinggal sikit jer untuk ai makan malam..
memang x rugi oder ayam nih.. sedap~

haaa.. pada yang terliur dan nak rasa air tangan Ayu nih.. boleh terjah ke blog beliau..
macam2 makanan yang mengiurkan ade kat belog dia.. 
memang x menahan okeh!

sekian.. kesah jumpa kawan blog.

p/s: haaa.. ade sape2 nak datim ngan ai lagi?? tapi area2 shah alam jer laaa.. Kami laki bini memang fail jalan2 ke KL.. hehehe


 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

24 comments:

MRS. K said...

kecuq ayaq liuq tgk ayam..

NinaAz said...

Ayam bakar tu terliurkan saya. Hehe

Sidratul Muntaha said...

ai copy paste ye..
tepon aku punya battery port rosak.
xdpt nk update citer gesel pipi dgn ko.
sob sob sob..

lizz said...

erm bestkan dapat jumpe kengkawan blogger...
ayam yu menggoda betoi...

Masya said...

wah debommnya hadiah....

Eliss Mie said...

sedapnya ayam tu...

nea lopah said...

nak nangessss tengok ayam yg ohsem tu!

inazamri said...

tak tahan tengok ayam golek tu.bila tengok address blog kawan tu 'ayu' rupanya dok dekat je ngan kg akak.

Kakzakie said...

Kakak dapat tengok gambar jadilah.. Kalau dekat dgn kakak nak juga kakak laga-laga pipi kot boleh order juga kan:)

εïзmummyHazaεïз said...

Wahhh best. Klu idak kite pon jumpa kat expo tu kannn... Ade rezeki kite jumpa ya..

mama lieyna said...

Amboi berdating aje ayu..:-).. kt giant pun jadik ye korang.. sedapnyee.....

ct cheery said...

wah bestkan dpt jumpa teman blog ni..hehe cm nak jumpa sis aje cheery asa..:)

Papa Mifz said...

dulu selalu gak PM sekeluarga pergi membeli belah kat Giant Stadium tuh...

Aine Ainun said...

hihiksss...
kite sekalipon x penah lagi jumpa blogger=)

LYAfrina said...

serius ..mmg nmpk sedap....esspecially ayam tu..

zura, blik ganu date la dgn lya plok.. ngeh2

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer...
memang terliur pun tengok :D

izan mama mia said...

wah best jumpa rakan alam maya...

er dok sh alam ker ?..mai la jupa mama mia dok klang jew..hihi

Tihara said...

hari tu ada tengok memang nampak cedap ayam tu tapi nye jauh nak try rasa

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. sedapnya tengok... lapaq xsangga dah ni.. hehe (^___^)

Cho Zila said...

Alhamdulillah rezeki.. dahler dapat hadiah dapat jumpa lagi dapat update blog lagi.. rezeki 3 in 1 gitu...

Zura Zue said...

teringin jugak nk terserempak ngan blogger..

Fifi Nadhrah said...
This comment has been removed by the author.
Fifi Nadhrah said...

sedapnye.. terliur tgk ayam tu..

Masya said...

saya makan sesudu jer jeli pmc tu.. sabun tu saya baru pakai.. jeli pmc tu pun sebelum tdo saya buat masker.. kalau sy sempat saya jawab soalan awak kat entry eh.. sy jawab kat sini dulu.. nafira ddk shah alam kan.. kwn sy blh hantar kalau berminat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...