Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, April 12, 2013

...Tambah Koleksi Lagi...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Jumaat..
Kita kita sama2 mendapat keberkatan dari NYA.

okeh.. hari nih nak abadikan koleksi baru kat blog.. koleksi setem baru..
kiut2 belaka. sebelom di masukkan lam kotak simpanan koleksi setem ai.. baik ai abadikan dulu kat sini. ye ye.. masih belom beli pon lagi album untuk simpan koleksi setem ai nih.. InsyaAllah.. akan di albumkan jugak semua setem2 ai tu.

Koleksi baru lagiiii.
comel2 kan~ hehehe.. sonok sesangat bila dapat setem yang tak pernah ade dalam koleksi ai. tersengeh2 jer bila dapat setem baru.. keh keh keh..

meh! Zoom sket setem2 yang ade..

Setem Perayaan yang ade kat malaysia..
setakat nih memang ade 2 koleksi ini sahaja.. 
mesti ade perayaan bangsa lain jugak kan! takpe.. kalo ade penambahan.. ai tempek kat blog k~

setem gambar landak.

setem ikan.. ikan laga kan nih?

Setem semangat keprihatinan~
suka sangat2 ngan setem nih!
boleh tunjuk kat anak2 dan boleh mamanye cerita panjang lebar.
keh keh keh..


selamat dah masuk lam kotak koleksi setem ai..
pakai kotak nih jer dulu.. x sempat lagi nak beli album.. 
hehehehe

Amacam?? comel2 kan! ai sendirik pon x tahu kenapa ai leh minat kumpul setem nih.. walaupon kelihatan agak old school! tapi sebenarnye tidak.. setem2 sekarang comel dan kiut2 tau!! bila dapat koleksi baru.. memang happy giler.. tersengeh2 sorang2..
hehehehehe..

sekian.. kesah koleksi setem baru.

p/s: sapa nak tambah koleksi setem ai, amat di alu2kan~ hehehehe



 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

16 comments:

MRS. K said...

wahh.. chaiyok2. ada hobi best. kite jugak buat masa skang takde hobi. hahaha.. masa terluang tido. haha

Eliss Mie said...

ingat koleksi FM tadi. hr tu try cr buku setem yg tinggal dekat kampung, sekali tak jumpa. sadishh..

lizz said...

wah hobi suka kumpul setem ek...saya kecik dulu rajin la skang dah malas..kemain banyak setemnyer tu...dah nak penuh kotak tu...

Sidratul Muntaha said...

semangat betul kawan aku sorang ni
terbaek!

GreenJade said...

wahhh best nye...feveret ni masa jaman skolah2 dulu..

nowdays susah dah nk dpt setem ni..semua email jek..iskhhh

Cho Zila said...

bermanfaat hobini... tapi susah nak kumpul stemni sekarangni...

izan mama mia said...

ehe..hobi zaman sekolah dedulu,..sekarang ssh dah kkurang dah terima surat

Kakzakie said...

Ohh... Nafira pun macam kakak juga. Kakak pun penggemar dan ada koleksi setem. Kakak simpan dalam stamp album. Sebab boleh lihat satu-satu...

mama lieyna said...

Teringat kat kakak k.eina..punya hobi yg sama, tp dia dh pencen kot dr aktiviti ni sejak kawen :-)..hehe..

Lawa la semua setem tu... suka ..

Liza said...

Hobi yg sama dgn hubby liza. suka dia kumpul setem doulu2. hehe..

::NureeN:: said...

rajin tul zura...
bagus la.. skrg bkn ramai yg ada hobi mcm ni :)

Fifi Nadhrah said...

2 album setem fifi hilang.. :( sejak dari tu tak kumpul da.. tapi memang best sgt kumpul setem..

nak lagi best pergi bahagian filateli.. boleh beli first day cover dengan setem.. lagi teruje tau!~

Masya said...

makin banyaklah koleksi nafira eh.. apa kata.. awak framekan.. lps tu gantung kat rumah.. lg² yg unik mesti teruja tgk kan...

Daddy Ziyyad said...

kena cepat2 beli album tu....takut rosak/hilang setem nya ;)

nea lopah said...

hamboi..rajin nya.

aLyNnZ said...

Erm...teringat ms kt uitm dulu..stem2 yg yg dijual ktbuitm cantik2 camni ler..alin beli dan kumpul tau..pastu tak tau ler nape semangat mengumpul yu makin lama makin pudar..nyesal tul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...