Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, April 3, 2013

...Salam Takziah...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Salam Hari Rabu Semua..

Hari ini nak share berita sedih..Mungkin ramai yang dah tahu.
kat FB pon dah kecoh semalam.

Salam Takziah buat En Abil.
Atas pemergian Isteri tercinta.. Moga tabah hadapi ujian ini.

Al-fatihah buat Arwah Kak Gie.

sebelom nih ai selalu baca coretan En Abil buat isterinya.
banyak teladan dan nasihat yang di tuliskan dalam setiap n3.

nak tahu kisah mereka.. terjah lah ke blog En Abil.


Sekian.. ucapan takziah untuk En Abil.

 Terima Kasih Pada Yang Sudi Klik.

8 comments:

Masya said...

al-fatihah moga rohnya dicucuri rahmat...

ct cheery said...

takziah buat family dan Al-fatihah buat arwah.

nens cellection said...

al-fatihah..abg abil walopon dpt dugaan rupa tu..bila buat n3 menten sempoii..sejuk tgk suami baca doa buat isteri kan..;)

GreenJade said...

Al FAtihah. besar pahala en. Abil..

oh sis..suke nye saye..dh dpt komen2 kt blog sis..sebelum ni asik fail jek..tak tahu napa..uhuhuhu

Fifi Nadhrah said...

takziah buat abg abil..selalu jgk ikuti perkembangan mereke berdue..

lizz said...

moga rohnyer dicucuri rahmat...

LiYa HaNiF :: said...

tu ler...liya pun ada ikut gak blog en abil nie..

al fatihah

Cinta Misteri said...

innalillahiwainnailaihirajiun....

CiM follow cerita abil & arwah Gee. tak sangka.... Arwah gee dah sihat dan boleh jln2 naik wheel chair.

al-Fatehah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...