Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 2, 2009

..Anis Dan Lego..

fuh~ ujan lagi.. jalan mesti jem lagi..huhuhuhu.. dh ler kai kete org len hari ni... takutnye!!huhuhu.. opppssstt.. terlarik tajuk lak...

semalam pergi tesco carik dryper anis... nak di jadikan cerita kat tesco ngah wat baby sale.. buku sale..mainan sale.. kami pon saje jek lah try masuk bahagian mainan..tgk2 jer niat nye.. skali anis cakap kat papa dia nak tru n dr troli tecso tu... ape lagiiii... ade saje lah mainam yang dia rembat!! pastu bila pujuk suh letak balik.. dia wat donno jek.. aduhaiiii...

ini lah hasil rembatan anak kesayangan...


LEGO..huhuhu.. sampai2 umah jek trus bukak.. x sempat nak snap pic..ehe..

ada plak bagi 1 kertas.. bagi idea cam ner nak buat bentuk dari lego2 tu~ tetiba.. mama dia plak yang excited nak buat bentuk2 tu sume.. hahahahhaha.. dan hasilnyee..

ehe... 4 bentuk boleh di buat menggunakan semua lego2 tu dlam satu masa...antara yang aku n anis sempat buat adalah....

robot

kuda kot~

pokok bunga..

ada lagi satu bentuk kanggaroo.. x snap.. hehhehehe.. kreatif x kami... hahahhahaaha... selamat mencoba lah korang sume...kikikikiki













6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pandai cabut lego.penat aku duk buat..hahahahaha

|| NaFiRaa || said...

hahahaha.. memula tu bergadoh gak.. last2 dia tgk jek mama dia buat..

Atia Adina said...

sama lah ngan anak buah aku 2 org tu...masa kecik dulu...dia suka cabut legooo....akak aku mmg suka pasang...bg anak dia leka mencabut...x lah bdk2 tu mengaruk kan???hihihi...aku rasa atia nnt pun mesti cam tu gak....

|| NaFiRaa || said...

ibu atia..
kalo anis.. bila dia nak pasang x jadik or runtuh..dia leh melalak plak.. adoiii haiiii.. sabar jek lah..

fecha said...

haaa..bkn main mamanyer pun join skali eh..ptt la cantik2 je bentuk..mamanyer yg wat rupenyer..assistant mst anis..dh terbalik dh ni..hehehe.

|| NaFiRaa || said...

fecha..
kekekeke.. haah~ mama dia lagi excited buat bentuk2 tu.. anis tukang tgk pastu tolong pas mana2 lego yang mama mintak..ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...