Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 6, 2009

...Berita Hari Jumaat...

Assalamualaikum...
memula skali.. aku nak ucap terima kasih kepada kawan2 yang sudi baca berita yang aku n3kan kat blog aku nih... rasa terharu plak bila ade yang berkongsi berita yang aku highlite sendiri..

selain dr berkongsi dengan kawan2.. aku juga ingin jadikan berita sebagai rujukan aku bila perlu.. kadang2 berita2 ni sume boleh menjadi bukti kepada sesuatu cerita.. sbb tu aku cuba n3kan mana yang aku rasa perlu..

okeh.. kita layan mana yang aku rasa best~ ehe..


Nauzubillah.. DIA bayar cash kat dunia.. belom lagi kat akhirat...

Sentral: Operasi potong air

Ayoookkkk.. ha ah~ sape x bayar bil air lagi.. cepat2 u all..kang x pasai2 mandi kat surau lak.. umah ai bil air x yah bayar.. sejak kerajaan negeri selangor bagi subsidi.. bil air x pernah kena bayar.. alhamdulillah~ ringan skit beban rakyat.. Mekasih kerajaan negeri selangor yang perihatin~

Sentral: Gerai makan 'kembang tekak'

errrrkkkk... betol ke nih??? tak pernah plak gi makan kt PKNS sana~ harap2 adelah tindakan segera..

sekian sahaja lah berita yang aku nak kongsi untuk hari ini.. hope dapat bagi info utk sume..

p/s: jangan lupa bayar bil air yek!!!






2 comments:

iem said...

salam,tunggu berita dr blog awak,
pg2 tadi klik tak de lagi..

|| NaFiRaa || said...

iem...
pembaca berita sangkut lam jem ari nih.. tu yang lambat kuar berita ari nih~ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...