Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Friday, November 20, 2009

...ulasan 360...


salam semua...
sape yang ade tengok citer 360 kat tv3 rabu ari tu??? untuk pengetahuan semua.. umah ai x de astro.. so..kami tgk jer lah mana cenel tv yang free..hihhiii... errkkk.. tersasar plak!!!

sape tgk???? huh... aku lupa tajuk yang dorg paparkan tu aku tajuk betol dia.. kalo x salah.." saat yang di idamkan" cam tuh lah lebih kurang... dorang ceritakan pasal remaja yang suka melepak kat shopping2 complex dan x suka duduk rumah...

masa wartawan tu interview budak2 tu.. aku ngah masak kat dapur.. tapi still dengar lah dorg di interview...korang tau!!!!!! aku kat dapur rasa nak pitam jek dgr jawapan dr dorg.. kenapa dorang x suka lepak kat umah...

majoriti salah kan mak bapak sbb terlalu mengongkong dan mereka nak kebebasan.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaa...... dan2 tu jugak aku berpikir... kalo lah yang di interview tu adalah anak aku.. uwaaaaa.... luruh jantung aku... rasa cam nak pengsan ko!!!! dengan berani nye mereka menyuarakan pendapat mereka yang otak baru nak matang tuh!!!!!

yang paling aku rasa cam nak mati dengar.. adalah!!! "mereka adalah remaja dan biar kan mereka mencuba ape yang mereka nak cuba"..hah??? ape kata korang sebagai mak bapak??? cuba anak ko nak try dadah!!! tak kan nak biarkan jek kan???huhuhuhu..sedihnye aku sebagai seorang ibu~ aku x nak anak2 aku jadik manusia yang di benci masyarakat...huhuhuhu

ibu2 semua... apekah tindakan korang kalo anak korang memberontak cam tuh~ aku harap korang sume boleh berkongsi ngan aku cam ner cara nak didik anak... x kiralah.. tips korang didik anak korang or mak ayah korang didik korang dulu2.. sila lah kongsi ngan aku yek...huhuhu..

p/s: mood aku adalah sedih bila tgk citer ni ari tu.. :) korang?




6 comments:

♫♪ Shahida ♫♪ said...

huhu..nk ganti mazidul ke nih yang...haha

|| NaFiRaa || said...

hahahaha... ade bakat x??? muahahahaha...

Liyana said...

hm, saya sangat risau dengan remaja sekarang..saya seorang guru, so, kat sekolah ramai pelajar bermasalah so, ada yang cakap sal ibu bapa..

saya rasa, it should start dari baby dari dalam rahim..

harap allah memelihara keturunan kita

|| NaFiRaa || said...

Liyana.. betol laaa.. akak pon takut tgk remaja sekarang.. berani x bertempat..huhuhu.. takut sangat..

Liyana said...

selamat berhujung minggu

|| NaFiRaa || said...

liyana..
terima kasih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...