Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 9, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategory B

uik.. contest lagi.. hehehehhe.. sila jangan muntah tengok blog aku hari ini... asik kuar n3 contest jek.. hahahaha.. x tahan ar tgk adiah2 dorang ofer... x dapat x pe... sekurang2nye cuba kan~ mana tau ade tuah kat mana2 contest~ ehe.. :))

ok.. copy and paste syarat2 penyertaan dari Blog penganjur..SEINDAHBUTTERFLY



  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor - DONE
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang - DONE
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni - DONE
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B - DONE
  • Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan... - DONE
  • Jangan luper letak name & umur so comey yer - DONE
  • Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh ) - DONE
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole - DONE
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan- DONE
  • PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK takbole - DONE
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt - OK
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik - DONE
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni. - DONE
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Bismillahhirahmanirrahim~
Ok.. untuk Contest ini.. aku cuba pertaruhkan gambar ni plak...
-
-
-
-
-
-
tadaaaaa...
Nama : Noor Anis Nafisha Binti Hanafi
Umur : 2 Tahun 7 Bulan

kami sume panggil dia anis.. satu2nye anak kami buat masa ini.. ahaks.. lebih manja dengan papa dia.. mama dia garang sket.. manja~.. sangat suka bergambar.. suruh jek dia posing.. mesti dia leh buat...

ok sekarang kita citer pasal blog sponsor... CUDA A.K.A TOKEY BAJU. fuh~ cantik2 sume!! x caya??? lawat sendiri blog dia.. aku caya~ korang sume akan suka ngan barang2 kat situ.. meh aku show kan ape yang aku sukaaaaa sgt...


haaaaa... cantik kan... kalo aku dapat.. aku nak tulis nama " cayang anis" wahhhh~~

wahhhh~~ sukeeee~ nak tulis nama anis.. papa.. mama.. pastu kai sama2 time gi jalan2... sukenyeeeee

ini plak leh kasi papa dan tulis kat situ... hubby zura~ wah2!!!! selamat sket!! kekekekeke kan abang kan~ lalalaalala


p/s: harap2 sume syarat2 dah di penuhi~.. :)

4 comments:

Atia Adina said...

contest lagi....gut luk kak anis

|| NaFiRaa || said...

Atia..

mekasih atia..

:: butterfly :: said...

amboii kecik2 dh pandai begaye hehehe

gudlak yer nafira ngn si comey ;)

~iRMa~

|| NaFiRaa || said...

iRMa..
puan penganjur dah terjah dah~
mekasih yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...