Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 9, 2009

Cutest Baby In Blue Contest

Ari ni nak joint contest laaa...
mana tau kan.. kot2 ade tuah kami~
u all doakan kami k~


contest: Cutest Baby In Blue
Organize by: ::ElizaDianna::
Period Contest: 24.10.2009 - 17.11.2009

contest ini di anjurkan sempena Anniversary beliau yang ke 5 pada 17.11.2009.. tahniah!!! semoga perkahwinan beliau kekal sehingga ke akhir hayat... aminnnn...

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung -OK

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..- OK

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda-OK

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini-OK

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru-OK

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.-OK

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun -OK

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!


haaaaa.... senang jek kan... jom joint jom~.. contest kali nie.. aku pertaruhkan gambar ini..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tadaaaaaa......

Nama: Noor Anis Nafisha Binti Hanafi
Umur: 2 Tahun 7 Bulan..

p/s: Harap2... lulus lah untuk menyertai contest nih yer puan penganjur...:)

6 comments:

Atia Adina said...

wow...saya nak joint gak lah...tapi saya x der gambar pkai baju biru..ibu kata kalo dia rajin nnt amik gambar...leh lah joint contest ni....

|| NaFiRaa || said...

Atia..

suruh ibu atia amik gambar kai baju biru k~ kakak anis ni pon baru semalam mama kakak anis suh posing~
kakak anis layankan ajer..hehehe

-kakak anis-

E.L.I.Z.A said...

Salam nafiraa,
comei betul anis ni..spek sapa la dia pkai tu heheh

overall, lulus >_<

|| NaFiRaa || said...

E.L.I.Z.A..

w'salam..
Puan Penganjur dah terjah dah~ mekasih..:)

spek mama.. tapi x leh cakap spek mama..kena cakap spek anis~ hehehe

lulus.. alhamdulillah~

Dhiaqiud said...

good luck..
moge2 murah rezeki..amin..

|| NaFiRaa || said...

cik ya..
mekasih cik ya~
comel x anis cik ya???hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...