Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, November 16, 2009

...BZ Tahap Gaban...

huhuhuhu.. nih baru leh jenguk blog... bz sangat2.. paper pon x baca hari nih~ x leh nak kongsi ngan u all sume..

nak wat n3 contest pon x sempat~ nak wat n3 sal kitar semula weekend pon x sempat.... uwaaaaaaaa...

ini semua kerana big bos aku yang terlebih excited sbb dapat tender projek ngan JKR.. dapat jek call Letter Award keluar.. dia trus menggelupor.. dan2 tu jugak nak banjer KFC.. seb bek ade jugak habuan untuk aku.. ehe..

sedih jek sbb x leh nak merancak kan blog aku hari ni.. kalo sempat.. aku nak siap kan contest... n2 untuk kitar semula.. postpon esok laaa...

rindu nak baca blog u all sume... nak curik2 baca blog jap... can cin cau~

p/s: bz tak aku?? hehehehe.. u all??? bz??



4 comments:

Elyn said...

haah bz.... wow besh tu dpt tender!!

|| NaFiRaa || said...

Elyn..
lama dh x dapat tender JKR.. nih baru dapat.. dh bape puluh dh join tender.. ni baru rezeki kami~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah...rejeki tuh..ng, aku nak KFC jugak...

|| NaFiRaa || said...

Elissmie..
alhamdulillah..memang rejeki kami.. hapir 10juta jugak tender tuh.. leh lah bertahan lagi kampeni nih!!

KFC??? kikiki..mintak lah best2 sket.. makan kt hotel ke.. pi melancong ke~ hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...