Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, November 5, 2009

... Yang kaya Semakin Kaya...

hehehehhe.. x tau nak cakap tajuk n3 kali ni mood ape.. yang pasti aku saje je nak kongsi ngan korang sume.. bukan kekayaan aku.. tapi cerita kekayaan bos aku... bos aku ke??? belasah jek la~ kira bau2 bacan gak ar..


*Klik gambar untuk baca

keratan paper tu menunjuk kan yang abang kepada bos aku kat sabah dapat projek membina hotel 5 bintang.. bos aku nama dia Gerald Goh.. abang dia yang merangkap bos kepada kampeni yang dapat projrk tu nama dia Francis Goh..

masa bos sabah kawen ( gerald goh ) aku ade singgah umah abang dia ( francis Goh) sebelum kami pi hotel yang celebrate wedding bos aku tu.. mak aihhh.. besar giler umah dia.. jakun jek rasa aku... satu rumah tu aku pusing.. siap2 snap2 pic... dan yang paling best.. mr francis nih x lokek pon bawak kita pusing2 lam umah dia yang ade macam2 'site' tu...

layan pic umah mr francis Goh ni~ best giler umah dia..

ini adalah kawasan perumahan dia.. dan kawasan perumahan ini jugak adalah milik kampeni dia.. dalam pic tu bukan umah dia.. nih rumah yang kami tinggal masa kt sabah ari tu...

haaaaa.. ni baru rumah dia... atas bukit dan lot tepi... lawa sgt~

ni hiasa taman kat umah dia... dr bawah sampai lah ke atas bikit... lengkap ngan landskap...

huhuhuhu..best kan kalo umah aku cam nih... kekekkeke

inilah kawasan yang paling aku suka skali kat umah dia... mini gym!!! lengkap.. nak larik!! kayuh!! nak angkat berat.. sume ade~ time tu aku ngah kai kebaya.. so x leh ar nak try.. wakakakakakka..

ni pon ade hah!!! ape??? kolam ikan??? no no no... jakuzi!!! wahhh.. damainye kalo leh berendamkan...

best x korang???? best kan??? aku citer nih bukan saja2 jek.. mesti de motif nak di sampaikan.. nampak x... yang kaya bertambah kayanye.. yang miskin plak susahnye nak senang sket.. :(

hope dengan citer aku nih... menguatkan lagi semangat kita untuk mencarik rezeki... bukan nak jadik kaya raya cam bos aku tu.. tapi.. cukup lah untuk keselesaan sekeluarga..

so.. ape lagi... cayok2.. berusahalah untuk lebih berjaya!!!







10 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Goh ?? itu nama dier ker yang terpapar di surat khabar? hahahahahahahahaha.

|| NaFiRaa || said...

francis goh... abang dia~ bukan Gerald Goh..GG

fecha said...

cantik la uma die..sy pun dh mcm jakun gak..

|| NaFiRaa || said...

fecha~
cantik~ x mampu akak nak wat umah kayak gittuh! hehehehehe

chugie said...

wah..cantiknye umah die kak.. syoknye lah kalau sy dapat sebijik camtu.. trus benti keje lah gamaknye..

|| NaFiRaa || said...

chugie..
kan kan!!.. akak pon berenti keje gak kalo dapat umah cam nih!! ari2 kayuh bendealah kat gym tuh.. hahahhhaha

||♥Shahida♥|| said...

wahh bila la aku nk dpt umah cam ni..tlggggg

Elyn said...

jutawan betui ni. porch die je besar umah kite2....

AmirMuqri said...

fuyoo lawa tu tapi org kaya ni selalu buat umah utk maid sebab dorang sibuks sokmo hehehe

|| NaFiRaa || said...

shahida..
ai pon nak jugak.. tlggggg.. ahaks

Elyn..
haah.. mmg besar... kat dalam umah lagi byk yang best2.. tapi segan nak snap pic.. siap de satu ruangan khas untuk dia punye koleksi tea.. adess la..

Amir Muqri..
haah kan.. hahahaha..
dorang asik bz jek.. maid yang slalu kat umah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...