Pages

Berminat?? Klik Laaa

|| Sahabat Ku ||

❀ Mama Nafira Luvely Family ❀

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers

Wednesday, November 11, 2009

...Susun!! Jangan x Susun...

Anis VS Papa.. Mama??? tukang gelak jek~
Papa susun dia cakap bukan... Alah!!!(salah) katanye.. pastu bila dia yang buat..pastu melalak!! sbb x leh nak masukkan!!!

cam ner nak masukkan.. huruf H nak masukkan kat huruh N... mana jadik sayang oiiii.. sian papa kena marah~~ kikikiki...

Cikgu garang ngah susun ABC... abaikan teng teng di mulutnye itu..

akhirnye!!! siap jugak!!! sbb tu mama malas nak layan anis men ABC dia... sbb tak tahan dengar dia melalak bila dia buat x jadik!! bila kita nak tunjuk... kita plak kena... ALAH!!!!
haaaa... ko!!! tahan ke x??? layan kan ajerlah~

p/s: aku nih tahap kesabaran kureng sket... x macam papa dia~ :)






8 comments:

♫♪ Shahida ♫♪ said...

haikal xleh main benda nih..asyik nk gigit jekkk..eee

Atia Adina said...

hahahha...garang eh awak ni

|| NaFiRaa || said...

shahida..
anis dia x geget.. tapi dia akan leraikan satu persatu then sepahkan satu umah.. kena plak mama dia malas nak kemas.. hahahahaha

atia..
haah.. kakak anis mewarisi mama kot..oppps..:)

-kakak anis-

chugie said...

biasa lah tu.. kalau ibu kureng sabar, ayah sure akan lebih penyabar kn?? ada contra dlm family bagus lah.. emm.. anis pandai Bc ABC dah ek??

|| NaFiRaa || said...
This comment has been removed by the author.
|| NaFiRaa || said...

chugie..
baca sendirik blom boleh sampai abes .. depan2 jek.. memula baca A B C.. tetiba jadik nine ten~ boleh??? konfius kot.. ahaks..

NooR AzNa AwAng said...

hehehe..beshnye ade anak..hepi je idup..tak saba nak kawin =p

|| NaFiRaa || said...

Azna...
kawin dan ada anak mmg best.. best sgt2.. TAPI!! azna kena ingat dugaan kawin dan anak besar tau..
nasihat akak.. azna kena sedia fizikal dan mental.. cayok2!! berusahalah untuk kawin.. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...